линија за полнење вода
Пополнување на сок и конзерва за чај
Машина за пакување

Добредојдовте во

Jiangsu Sinopak Tec Машини

Jiangsu Sinopak Tec Machinery Co Ltd се наоѓа во развојната зона на национално ниво на градот Џангјаганг, провинцијата Џиангсу.која има развиена индустрија, добра средина и удобен транспорт.Удобно е за транспорт, само еден час патување од меѓународниот аеродром Вукси Сунан Шуофанг, Меѓународниот аеродром Шангај Хонгкиао, Меѓународниот аеродром Шангај Пудонг.

Ние сме професионален производител на машини за полнење и пакување од Кина, посветени сме на производство на видови опрема за полнење и пакување и систем за третман на вода и различен систем за правење пијалоци и машина за правење шишиња.
Синопак изгради во 2006 година, со над 8000 квадратни метри работилница со модерни стандарди и над 60 работници.

научи повеќе

Топол производ

Ние ги дизајнираме и обезбедуваме решенијата за нашите клиенти бидејќи секој клиент е различен, ние се фокусиравме на квалитетот и ефикасноста.

Нашиот производ

Ние произведуваме широк спектар на опрема за полнење и пакување и системи за третман на вода за секторите за пијалоци и храна.

  • cate_01 cate_02

    Карактеристики производи

  • cate_01cate_02

    Нови пристигнувања

Синопак Тек Вести

Ние произведуваме широк спектар на опрема за полнење и пакување и системи за третман на вода за секторите за пијалоци и храна.