linjë-mbushje uji
Lëng dhe çaj kanaçe Mbushje Seaming
Makine e paketimit
rreth_ne

Mire se erdhet ne

Makineri Jiangsu Sinopak Tec

Ne jemi një nga prodhuesit profesionistë të zgjidhjeve të mbushjes dhe paketimit nga Kina, i cili është përkushtuar në prodhimin e llojeve të pajisjeve të mbushjes dhe paketimit dhe sistemit të trajtimit të ujit për fushën e pijeve dhe ushqimit.Ne kemi ndërtuar në vitin 2006, kemi 8000 metra katror punëtori standarde moderne dhe 60 punëtorë, integrojmë departamentin e R&D, departamentin e prodhimit, departamentin e shërbimeve teknike dhe departamentin e marketingut së bashku, sigurojmë sistemin e besueshëm të paketimit të mbushjes së shisheve në mbarë botën.

Mëso më shumë

Produkt i nxehtë

Ne projektojmë dhe ofrojmë zgjidhje për klientët tanë, sepse çdo klient është i ndryshëm, ne jemi fokusuar në cilësinë dhe efikasitetin.

Produkti ynë

Ne prodhojmë një gamë të gjerë të pajisjeve të mbushjes dhe paketimit dhe sistemeve të trajtimit të ujit për sektorët e pijeve dhe ushqimit.

  • cate_01 cate_02

    Produkte të veçanta

  • cate_01cate_02

    Arritje të reja

Sinopak Tec News

Ne prodhojmë një gamë të gjerë të pajisjeve të mbushjes dhe paketimit dhe sistemeve të trajtimit të ujit për sektorët e pijeve dhe ushqimit.